Byta linser och ögonfärg

När man vill förnya sig på något vis finns det en hel del olika knep man kan ta till. Vissa klipper hår eller skägg medan andra handlar kläder och sminkar sig. För min del kändes det inte som någon egentlig väg att handla kläder eller sminka, men jag såg en länk på internet som inspirerade mig en hel del! När jag kom in på sidan tänkte jag att det var en av alla de sidor som finns med festlinser i olika färger vilket jag kollat på tidigare. Tyvärr kan man inte riktigt använda sådana om man har synproblem, men den sida jag kommit till hade färgade linser med styrka. Det kanske har funnits ett bra tag, men jag har aldrig sett att man kan få sina färgade linser med styrka och inte bara nyansskillnader mot naturlig ögonfärg.

Jag har faktiskt inte beställt än, utan väntar tills det blir tillfälle att använda dessa linser, men jag har ju linsvätska och allt annat man kan behöva till mina vanliga linser så det borde inte kosta allt för mycket. Jag tror att man upplevs på ett lite annat sätt när man har ny ögonfärg i och med att det är en sån där förändring folk inte tänker på direkt utan upptäcker efter en stund. Jag är riktigt nyfiken på att se hur det kommer att se ut när jag som annars är väldigt mörk nu glider in med blå ögon. Tycker man om det kan man ju ha färgade linser med styrka istället för sina vanliga linser. Om inte annat skall jag ha några sådana i reserv bredvid linser och linsvätska för situationer som kan uppkomma var man kan vilja testa ny färg på sina ögon. För den som inta haft linser kan det ju kännas ovant att ta i och ur även dessa i och med att de är som vilka linser man nu till vardags använder, men det går snabbt att vänja sig vid linser så även den som valt glasögon istället för linser kan ha sådana ibland.